Arden Gold

2016 yılından beridir Minval Gold adı altında işletmekte olduğumuz altın atölyemizin yeni e-ticaret markası olan Arden Gold markasıyla müşterilerimize kaliteli ürünleri uygun fiyata ulaştırma amacıyla kuruldu.

14 ayar altını elde titizlikle işlenmesiyle ortaya çıkan klasik ve özgün tasarımlarımızla size hizmet vermeye devam ediyoruz. Atölyemizde altın özenle işlenerek yüzük, bileklik, kolye gibi tasarım ürünlerine dönüştürülmektedir. Ürünlerimiz tamamen altından olup kesinlikle kaplama değildir. Üretimden çıktığı gibi sizlere ulaştırdığımız için uygun fiyatlı olarak satın alabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön plana koyarak yedi gün içinde ücretsiz değişim fırsatını da size sunmaktan memnuniyet duyarız.

Ürünlerimiz altı farklı kategori altında üretilmektedir ve altın yüzük, kolye, küpe, bileklik, çocuk ve erkek olarak kategorize edilmiştir. Dilerseniz toptan satışımız da mevcuttur.

Altın Yüzük

Klasik ve bize özgün tasarımlarla işlediğimiz altından çok farklı yüzük çeşitlerimiz mevcuttur. Her yaş grubuna hitap edebilen, renkli ve siyah taşlı,  gold, rose gold ve altın renkli gibi birçok farklı seçeneğimiz mevcuttur.

Altın Kolye

Çeşitli gramajlarda seçenekleri bulunan altın kolyeler, çeşitli bütçelere sahip kişiler için rahatlıkla tercih edilebilir. Çok şık tasarımı kolyelere uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Altın Küpe

Kesinlikle kaplama olmayan, tamamen el işlemesi ayar altından üretilen küpelerimiz kullanıcılarda alerjik reaksiyona neden olmaz. Üretimde farklı alaşımlar kullanılmadığı için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Altın, halka, inci ve top küpeler şeklinde çeşitlerimiz mevcuttur.

Altın Bileklik

Sadeliği ve şıklığı bir araya toplayan altın bilekliklerimiz ile günlük hayatta oldukça beğeni alacaksınız. Altın zincir ve uzunluğu ayarlanabilen ipli seçenekleri bulunan ürünler için geniş fiyat yelpazesi bulunmaktadır. Tüm yaş grupları tarafından beğenilen bilekliklerimize uygun fiyatlı olarak sahip olabilirsiniz. 

Çocuk Ürünleri

Tasarımlarımız çocuklarımız için de vardır. Kendinize olduğu gibi çocuklarınızda da aklınızda soru işareti kalmadan kullanabileceğiniz ürünler ile size hizmet vermekteyiz.

Altın Erkek Ürünleri

Günümüz trendleri arasında bulunan altın erkek tasarımlarını da markamız altında bulabilirsiniz. Özellikle beyaz, mavi mineli ve oval toplu şık altın tespihler ile tercihlerinize uyum sağlamaktayız.

 Ürün satışından itibaren 3-5 gün içinde ücretsiz kargoya verilir. İsteğe bağlı olarak sigortalı olarak da kargo imkânı sunulmaktadır.  Yılların verdiği tecrübe ile size şıklık vermekten gurur duyarız.

  • Sep 23, 2020
  • Yorumlar: 0
Yorumlar: 0

Yorum yok

Cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanamaz. Gerekli alanlar işaretlendi*